Otatko opiksesi

tervetuloa ja kiitos

Kiitokseksi vierailustasi, voit ladata Kaswun kirjan OTATKO OPIKSESI? täysin ILMAISEKSI!

Jätä yhteystietosi niin lähetämme sinulle linkin kirjaan.

* pakoliset
Mistä kuulit meistä?

TIETOA KIRJASTA

Haluatko tuplata oppimistuloksesi? Oletko valmistautumassa uusiin oppimisen haasteisiin tai haluatko yksinkertaisesti hienosäätää oppimistasi seuraavalle levelille?

Otatko opiksesi? on tarkoitettu kaikenikäisille oppijoille. Se on kirja niille, jotka haluavat selviytyä opinnoistaan paremmilla arvosanoilla; niille, joilla on tarve valjastaa yritysmaailman valmennusopit tekemisen tasolle; niille, joiden unelmana on oppia paremmat elämäntavat ja saada ne juurtumaan tavoiksi. Lisäksi kirja opastaa lukijan käyttämään Suomessa kehitettyä Tuplawarmista®-nimistä oppimisen työvälinettä, joka yksinkertaisesti mutta tehokkaasti auttaa saavuttamaan tosielämän tavoitteet. Kirja on oppimisen lyhyt oppimäärä, joka antaa konkreettisen selviytymispaketin erilaisiin oppimistilanteisiin. Mitä teet, kun haluat oikeasti yltää parempiin oppimistuloksiin? Millaisilla pienillä asioilla saat energiaa oppimisen tiellä? Miten opit siirtyvät taidoiksi ja tavoiksi tosielämään?

KTM, KM Mikko ”OJ” Ojanen on suomalainen yritysvalmentaja ja opettaja. Hänen perustamansa Kaswu Oy tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutumisen arjessa yhdessä asiakkaidensa kanssa raikkaalla twistillä, perusasioita kunnioittaen. Yritys tutkii ja kehittää työvälineitä perinteisen ja digitaalisen oppimisen tueksi kaikille oppimisesta kiinnostuneille.

Varoitus: Kirja voi muuttaa käsitystäsi oppimisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta tyrmäävällä tavalla.