KIRJA LOPPUUNMYYTY

Digitaalinen versio saatavilla Storytelissa & BookBeatissa

MIKKO "OJ" OJANEN

VALMENNATKO VAIKUTTAVASTI?

valmennatko_vaikuttavasti_kansi

Kirja valmentajalle, esihenkilölle & HR-ammattilaiselle

Oletko valmentaja, esihenkilö tai HR-ammattilainen? Haluatko uusia eväitä valmennustyösi tueksi?

Oletko valmentaja, esihenkilö tai HR-ammattilainen? Haluatko uusia eväitä valmennustyösi tueksi? Jos vastaat myöntävästi ja suhtaudut muutoksen tekemiseen avoimella asenteella, tämä kirja on sinulle.

Iso osa yritysvalmennuksesta on hyödytöntä, kun siinä saadut opit ja taidot eivät kerta kaikkiaan siirry osaksi arjen tekemistä. Kirja herättelee lukijan ajattelemaan muutoksen tekemistä yritysmaailmassa uusista ja erilaisista näkökulmista. Se opettaa rakentamaan vaikuttavamman lähi- tai etävalmennuksen mutta jättää paljon oivaltamisen varaa myös lukijalle itselleen.

Valmentajalle kirja tarjoaa lisäarvoa palveluiden kehittämiseen, esihenkilö saa painetestattuja valmennuksen työvälineitä työn tueksi ja HR-ammattilainen saa toimivan näkemyksen valmennusten suunnitteluun ja toteutukseen. Kirjan teemat herättävät kiinnostusta varmasti myös urheiluvalmentajissa, opettajissa ja muissa kehittämistyön ammattilaisissa.

KTM, KM Mikko ”OJ” Ojanen on yritysvalmentaja ja opettaja, ja hän on valmentavan työotteen edelläkävijöitä Suomessa. Hänen perustamansa valmennus- ja muutosyritys Kaswu Oy tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutumisen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa raikkaalla twistillä, perusasioita kunnioittaen. Yritys myös tutkii ja kehittää työvälineitä analogisen ja digitaalisen oppimisen tueksi kaikille oppimisesta kiinnostuneille.

mikko_ojanen

VALMENNATKO VAIKUTTAVASTI? – VALMENNUS- JA MUUTOKSEN TEKEMISEN PALVELUT

Valmennatkovaikuttavasti_logo

Oletko valmentaja, esihenkilö tai HR-ammattilainen? Haluatko uusia eväitä valmennus- ja johtamistyösi tueksi? Jos vastaat myöntävästi ja suhtaudut muutoksen tekemiseen avoimella asenteella, nämä palvelut sopivat juuri teidän yrityksellenne.

Valmentajalle palvelut tarjoavat lisäarvoa osaamisen kehittämiseen, esihenkilö saa painetestattuja valmennuksen työvälineitä työnsä tueksi ja HR-ammattilainen saa toimivaa näkemystä valmennusten suunnitteluun ja toteutukseen.

Kaikki palvelut toteutetaan analogisena, digitaalisena tai hybridinä asiakkaan toiveiden ja vallitsevan Covid-19-tilanteen vaatimusten mukaisesti.

Valmennatko vaikuttavasti? -valmennus

Räätälöity, tuoreen näkökulman tarjoava valmennus sisältää keskeiset vaikuttavan valmennuksen opit henkilöstönne käyttöön. Soveltuu hyvin vaikkapa esihenkilöpäiville tai sisäisiin valmennustapahtumiin.

Alkaen 2790 € (+ alv 24 %)

Hinta sisältää asiakkaan kanssa tehtävän suunnittelutyöhön liittyvän tarvekartoituksen, osallistujien ennakkovalmistautumisen, valmennuksen, jälkiseurannan sekä Valmennatko vaikuttavasti? -kirjoja.

Valmennatko vaikuttavasti? -valmennusohjelma

Räätälöity valmennusohjelma yrityksenne esihenkilöille ja valmentajille. Pääsääntöisesti 1–3 vuotta kestävä ohjelma sisältää valmennuskohtaamisia, työssäoppimista ja ohjausryhmiä asiakkaan kanssa. Tavoitteena on saavuttaa suunnitteluvaiheessa sovittu tahtotila.

Alkaen 12 900 € (+ alv 24 %)

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeesi! Kartoitetaan tilanne ja suunnitellaan teille ohjelmaehdotus investointeineen.


Valmennatko vaikuttavasti? – Henkilökohtainen valmennusohjelma

Räätälöity henkilökohtainen valmennusohjelma esihenkilölle ja valmentajalle. Vähintään kaksi kuukautta kestävän ohjelman tavoite on saavuttaa valmennettavan kanssa sovittu tahtotila. Tämä valmennus on yritykselle hyvä työväline sisäisen kehittämistyön tueksi.

Alkaen 1190 € (+ alv 24 %)

Hinta sisältää valmennettavan lähtötilanteen kartoituksen, kaksi valmennuskohtaamista, tahtotilan saavuttamisen arvioinnin ja palautteen sekä jatkotoimien laatimisen yhdessä valmennettavan kanssa.

TILAA TÄSTÄ

Täytä tietosi ja paina lähetä -nappia. Olemme yhteydessä sinuun pian.

AIKAISEMMALLA Otatko opiksesi? -kirjalla

0

TYKKÄYSTÄ STORYTELIN SIVUILLA